Baza znanja

Dodatna podešavanja i opcije

Poslednja funkcionalnost vezana za upravljanje računima koja je bitna za naglasiti je brisanje svih računa iz baze.

Recimo da nakon unetih nekoliko računa ipak promenite mišljenje i poželite da unesete i svoje postojeće račune u svoj MojeFakture nalog. Kako bi ovo bilo moguće, neophodno je da obrišemo sve račune iz baze i krenemo iz početka.

To radimo tako što iz “Korisničkog konfiguracionog menija” kliknemo na link “Obriši sve račune”. Nakon klika na ovaj link sistem će Vas zamoliti da akciju potvrdite upisom svoje lozinke. Klikom na dugme “Potvrdi” sistem će obrisati sve izdate račune i redirektovati Vas na Početnu tj Dashboard stranicu.

Primetićete da je došlo do promena i u zbirnim prikazima i na grafikonima, odnosno da svi zbirovi sada pokazuju nulu i da se na grafikonima ne pokazuju nikakvi prihodi. Isto ćete primetiti i na dnevnim, mesečnim i godišnjim izveštajima.

Važno je napomenuti da se ovom akcijom ne brišu ni predračuni ni klijenti, već samo izdati računi.