Zašto Moje Fakture?

Zato što je vreme najbitniji resurs i jedini koji ne možete da kupite. Zato što Vam Moje Fakture smanjuju troškove. Zato što Vam Moje Fakture pomažu da budete brži i bolji od konkurencije. Zato što Moje Fakture daju izveštaje i ključne indikatore performansi. Zato što Vam Moje Fakture pomažu da isplanirate budžet i imate kontrolu nad troškovima. Razloga je mnogo.

Moje Fakture - Cloud business platforma

CLOUD - Moje Fakture bazirane su na Cloud tehnologiji što znači da softveru možete pristupiti gde god da se nalazite, s bilo kog uređaja - mobilnog telefona, tableta ili laptopa. Da biste napravili ponudu, izdali fakturu ili proverili stanje uplata, sve što Vam treba je Internet konekcija.

BUSINESS - Moje Fakture Vam olakšavaju vođenje poslovanja i daju više vremena da se bavite onim što vaše poslovanje zaista jeste - trgovina, oglašavanje, proizvodnja, razvoj softvera, itd.

PLATFORMA - Sve što Vam treba za vođenje poslovanja nalazi se na jednom mestu. Od osnovnih funkcija kao što su izdavanje predračuna ili ponude, pa do sistema grafikona i izveštaja koji Vam pomažu da donesete odluku o budućim poslovnim koracima.

Naša misija.

Unapređivanje poslovanja domaćih privrednika kroz implementaciju savremenih poslovnih rešenja i drastično redukovanje vremena i troškova potrebnih za obavljanje dnevnih poslovnih (administrativnih) operacija.

Naša vizija.

Biti prva stanica i pouzdan tehnološki oslonac za sve dobre poslovne ideje i ljude koji su se odvažili u realizaciji svojih poslovnih vizija, pružajući im pomoć oko operativno - poslovnih zadataka, podršku i edukaciju.

Koji je Vaš naredni poslovni korak?

ISTRAŽIVANJE
Pogledajte sve funkcije platforme Moje Fakture. Saznajte kako Vam štede vreme, novac i čine Vaše poslovanje efikasnijim.

FUNKCIJE

OPTIMIZACIJA POSLOVANJA
Posao se zahuktao, radite punom parom i samo još da dan traje koji sat duže. Dan ne možemo produžiti, ali Vam Moje Fakture mogu uštedeti sate i sate utrošene na operativu. Uverite se sami - isprobajte platformu besplatno sedam dana bez ikakve obaveze.

PROBNI PERIOD

Uz Moje Fakture niste sami - PREMIJUM PODRŠKA

U svakom trenu na raspolaganju Vam je edukativni sadržaj koji će odgovoriti na većinu Vaših pitanja. Za sva specifična pitanja uvek nam možete poslati email na adresu help@mojefakture.com sa informacijama o problemu koji Vas muči. U najkraćem mogućem roku ćemo Vas kontaktirati sa informacijama o rešenju. Prosečno vreme za koje možete očekivati odgovor je 2 do 4 sata u toku radnog vremena i 48 sati ukoliko zahtev uputite tokom vikenda ili nakon radnog vremena.

Podrška

Da firma radi kao švajcarski sat!

(ili nemački auto, ko šta više voli)

Pogledajte zašto je preko 1000 firmi odlučilo da drastično poveća porduktivnost svoje frime, smanji prazan hod i učini radno iskustvo u svojoj firmi boljim.

Bez skrivenih troškova. Instant aktivacija.