Baza znanja

Izmena, dupliranje i brisanje stavki

Za manipulaciju unetih stavki, dostupne su tri opcije - "Izmeni", "Dupliraj" i "Obriši". Ovim akcijama pristupate klikom na istoimene linkove na kraju svake stavke.


Opcija “Izmeni” vam omogućava da promenite informacije za svaku unetu stavku. Nakon željenih izmena, pritisnite dugme “Sačuvaj” i promene će biti sačuvane.

Opcija “Dupliraj” je veoma korisna ukoliko imate više sličnih stavki kupljenih odjednom. Na primer, kupili ste 10 kancelarijskih stolica. Kako ne bi ste ispočetka unosili sve informacije za svaku stolicu, dovoljno je da kreirate jednu stavku i zatim da kliknite na link "Dupliraj". Kreiraće se nova stavka koja će imate identične informacije, osim naziva. Dovoljno je da kliknite link “Izmeni” i da modifikujete duplirane stavke. Na primer da stavite adekvatan naziv - npr. Stolica 1, Stolica 2, Stolica 3, itd.

Poslednja opcija je “Obriši” koja vam omogućava da obrišete stavku iz inventara. Sistem će vas pitati da li ste sigurni da želite da obrišete stavku, i neopodno je da potrvdite ovu akciju klikom na dugme “Obriši”. Ukoliko ste greškom kliknuli na link “Obriši”, pritisnite dugme “Otkaži”.