Fakturiši kao profesionalac

Napravi fakturu za manje od 60 sekundi

Posvetite se poslu koji volite. Za planiranje, optimizaciju troškova i profitabilnost tu su Moje Fakture - poslovna platforma koja pospešuje vaše poslovanje.

Bez skrivenih troškova. Instant aktivacija.

Bez "Moje Fakture"

Uz "Moje Fakture"

Verujemo da efikasnost dolazi iz pragmatičnosti

Zato smo detaljno analizirali poslovne procese i kreirali poslovni softver koji je zbog pragmatičnog pristupa problemu ekstremno jednostavan za upotrebu.

Isprobaj besplatno

Bez dodatnih uputstava izradite

  • predračun
  • račun
  • avansni račun
  • konačni račun
  • otpremnicu....

Jednostavno okruženje koje vas intuitivno navodi na sledeći korak. Ne trošite vreme i energiju na papire, radije stvarajte novac.

Upravljajte poslovanjem
uvek i svugde

Fakturišite i iz kancelarije i sa terena uz precizan uvid u stanje robe u magacinu. Evidentirajte imovinu firme kako bi znali i šta imate, i gde vam je. Knjigovođa iz svoje kancelarije pristupa svim potrebnim dokumentima i podacima.

Fokusirajte se i
maximizirajte profit

Uz napredne real-time izveštaje i analizu imate celo poslovanje na dlanu. U svakom trenutku znate koji su vam računi plaćeni, a ko vam je dužan i koliko. Bez po muke planirajte budžet i pratite potrošnju po budžetskim kategorijama.

Bez skrivenih troškova. Instant aktivacija.

Isprobaj besplatno

Ubrzajte naplatu

U svakom trenutku pogledajte ko vam duguje novac i koliko, a nove fakture napravite za manje od jednog minuta i to sa bilo kog uređaja - laptopa, telefona i li tableta. Brz pregled računa razvrstanih po datumu dospeća i klijentu.

Ključne informacije u pravo vreme

Real-time grafikoni o prometu, naplati, prodaji, akviziciji novih kupaca, bazi postojećih kupaca, potrošnji... Jednim pogledom uočite sve ključne indikatore poslovanja i agilnije upravljajte svojom firmom.

Uštedite sate i dane

Rešite se papira, Eksela, Worda... Uz alate za automatsku obradu izvoda, generisanje i štampu računa, i komunikaciju sa knjigovođom - vreme potrebno za administrativne poslove na dnevnom nivou smanjujete na minimum.

istražite

Zašto više od 1000 firmi koristi...

Boris Stojanović

BizNet

“Moje Fakture su sjajan servis koji je kompaniji BizNet omogućio da se sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme u par klikova kreira predračun ili račun našem klijentu. Prateći naše dinamično poslovanje – u potpunosti smo mogli da se oslonimo na ovaj servis. Obzirom da su ovaj servis koristile sve kolege iz različitih sektora našeg preduzeća – mogli smo u potpunosti da budemo sigurni da će sve fakture biti adekvatno numerisane i proknjižene, pa smo samim tim olakšali posao i smanjili potrebu da se neko bavi samo tim poslom. Takođe, fakturisanje i naplata sa inostranim klijentima je postala znatno jednostavnija. Grafički prikaz kompletnog poslovanja u svakom trenutku daje jasnu sliku svih izdatih računa i predračuna. Jasan prikaz kreiranih predračuna nam je isto znatno olakšao prodaju, jer smo mogli da vrlo lako da pratimo otvorene ponude i da u komunikaciji sa korisnicima zaključimo prodaju.”

Slađana Milinković

Udruženja stalnih sudskih prevodilaca i tumača Srbije

"Moje Fakture su stvarno više od programa za fakturisanje. Štede živce, ne stvaraju bore na licu i ostaje mi više vremena da se bavim poslom koji umem da radim. Naročito onima kojima ovi administrativno-računovođstveni poslovi predstavljaju dodatnu obavezu, ne proisteklu iz obrazovanja ili profesionalnih okolnosti - računi i porez moraju da se plaćaju, profakture i fakture da se izdaju, ali samo knjigovođe znaju šta treba da se radi. Uz Moje Fakture sam shvatila šta je "prihod" a šta "rashod", zašto su važne stavke i pregled klijenata, i imam pregled stvarnog stanja bez da stalno nešto pitam knjigovođu (jer u strukovnom udruženju mi nemamo ljude koje se bar malo u to razumeju).”

Maša

Studio za animiranje i zabave dece Željko Veseljko

”Veoma smo zadovoljni Vašim servisom. Jednostavan je za korišćenje, svi podaci, (pro)fakture i klijenti su pregledni, i lako je dostupan sa bilo kog uređaja, što je izuzetno važno ukoliko se desi da nam na samom sastanku ili neposredno pre izvođenja naših usluga zatreba (pro)faktura. Uglavnom sam ja ta koja u našoj firmi izdaje (pro)fakture, ali ukoliko nisam prisutna, mogu da ih napravim i pošaljem sa bilo koje lokacije, ili vrlo lako da objasnim kolegama kako oni to da urade. Servis ima veliki kapacitet za bazu podataka, što zaista olakšava posao, jer pojedini podaci ne moraju da se pamte ili beleže na drugom mestu, a s obzirom na količinu benefita koje pruža, cena mu je veoma pristupačna. Vaš servis smo već preporučili pojedinim kolegama i klijentima, a kako su se svi složili sa našim mišljenjem, nastavićemo i dalje da ga preporučujemo! :)”

Oliver Savatić

Plava Grudva doo

“Izneću dve glavne pohvale za sajt Moje Fakture: – Prva je da mogu pristupiti programu sa svakog mog elektronskog uredjaja : lap top, tablet, telefon itd. Ponevši sa sobom portabl štampač ja kupcima na licu mesta izdajem fakture i robu. Takodje sa kupcem momentalno mogu da uporedim karticu potraživanja. – Druga prednost je što grafikoni i tabele deluju stimulativno na mene i moj prodajni tim.”

Aleksandra Vuković

Nura Agency

"Od nedavno koristim servis Moje Fakture i već primećujem koliko mi štedi vreme, a naročito krajem svakog meseca. Do sada sam koristila Google drive dokumenta i, ma kako vodila računa da imam fakture u šablonima klijenata, pravljenje faktura je oduzimalo dosta vremena. Pored uštede vremena, prezadovoljna sam korisničkom podrškom koja na sva pitanja odgovara dosta brzo i profesionalno.”

Nole Prevoz

“Moje Fakture je program koji je mnogo olakšao naše poslovanje i generalno izradu faktura, vrlo jasan, precizan i jednostavan za korišćenje. Posebno želimo da istaknemo korisničku podršku, veliki profesinalci i maksimalno ažurni! Od nas samo reči hvale, za svaku preporuku!”

Olakšajte sebi život.

Bez skrivenih troškova. Instant aktivacija.